Blogg

Skap trivsel hjemme

Skap trivsel hjemme

Begynner du å bli lei av å være hjemme? Vi ønsker i dag å tipse deg om 5 enkle steg til hvordan du kan skape mer trivsel hjemme. For det å være hjemme har jo virkelig blitt den nye normalen.

Så enkelt skaper du trivsel hjemme

2020 er vel året da vi har brukt mest tid hjemme, og den største reisen har kanskje vært å være ute i egen hage. Det å trives hjemme har aldri vært viktigere enn akkurat nå, og heldigvis er det ikke mye som skal til for at du kan få det litt ekstra koselig hjemme.

Her er våre 5 tips til en mer hjemmekoselig stemning:

1. Puter i farger fra naturen. Tenk norsk natur med midnattssol, hav, fjell og skog. Ta med deg de vakre fargene fra røde og oransje blad, grønt hav og brune strå – inn i stuen. Disse fargene skaper automatisk en koselig og varm høststemning.

2. Bruk gulvtepper. Tepper skaper en lun atmosfære i hjemmet, og det går nesten ikke an å få for mange av dem. I gangen, under bord, og på soverom. Ikke bare gir de en koseligere atmosfære, men det er også mer behagelig nå som kulden kryper nedover på gradestokken. I år finner du tepper i ulike farger, fasonger og struktur. Tenk over hva som er praktisk i forhold til renhold, men også hva som gir rommet en god følelse.

Er du på utkikk etter et nytt teppe, for å skape den lune høstfølelsen? Se vårt utvalg i nettbutikk her.

3. Oppbevaring i alle rom. For å skape den gode følelsen hjemme er det deilig å få alt rot ut av synet. En benk ved inngangen kan både være praktisk og fin med et rom hvor du kan oppbevare alt fra tynne jakker, til luer og skjerf. Et Konsollbord ved trappeoppgangen eller i stuen kan skjule glass som ikke benyttes ofte, eller bøker som er kjekke å ha i nærheten, men som du ikke ønsker skal ligge strødd rundt omkring.

3-dinboligstylist-lys-stol-sorte-detaljer
2-dinboligstylist-teppe-pynteputer

4. Pledd til sofaen. Gode og myke pledd er gull verdt når kvelden kommer. Det å tulle seg inn når du skal nyte en god film, eller bare kople av med en tekopp etter dagens mas og kjas er fantastisk. Tenk gjerne en rød tråd mellom putene eller gulvteppene om du ønsker flere pledd i sofaen i ulike farger.

5. Skap atmosfære med lys. Nå begynner det å bli mørkere tider ute, og da kan det være godt med litt ekstra lys inne. Både om morgenen og kvelden. Fine lamper gir ikke bare lys, om du finner den rette lampen kan den bli som et smykke til rommet. Tente lys er selvsagt også et godt tips som vi ikke kan la være å nevne, og i år er det mange morsomme kombinasjoner. Det er alt fra de mer duse og enkle variantene, til duftlys og kanskje årets nyhet – snirklete, spirallys som finnes i alle fargevarianter. Dus lilla og beige, til knall blå og rosa – disse spirallysene kan virkelig sprite opp et rom, og gi en godfølelse i høstmørket.

Ønsker du en større forandring? Kontakt oss for en idèmyldringstime. Vi kan bistå deg med alt fra praktiske løsninger, fargevalg til interiør – slik at ditt hjem vil bli akkurat som du ønsker.

Vi ønsker deg en fortsatt fin og koselig høst!

Tilbake til bloggen

Related Posts