“VÅRE KUNDER SIER...”

“Jeg tok kontakt med Din Boligstylist AS da jeg skulle flytte inn i ny bolig. Jeg ønsket primært å få forslag til løsninger for solskjerming og interiør. Vi avtalte tid for Idemyldringstime og for min del så var det en veldig god investering. I møtet kom interiørkonsulenten med mange konkrete og gode forslag, og kort tid etter idemyldringstimen så fikk jeg tilsendt et fyldig dokument med forslag til løsninger og informasjon om ulike leverandører.
Din Boligstylist AS fulgte opp veldig godt gjennom hele prosessen og jeg vil helt klart anbefale å bruke dem.”

“Helproft, gjennomført. Jeg opplevde å bli hørt på mine ønsker og ideer, og at dette var noe vi jobbet sammen om. Sitter igjen med en følelse av å ha blitt skikkelig inspirert til å skape en helhet i vårt hjem, og til å fortsette å se muligheter. Masse gode tips og innspill, tusen takk Silje Cath! Anbefaler varmt videre“

- Veronika Søe Olesen

“Vi er veldig fornøyde med hjelpen vi har fått fra Din boligstylist. Vi har fått en rød tråd når det gjelder farger og innredning av vår nye leilighet, akkurat som vi ønsket. Veldig god service! Vi gleder oss til å se resultatet”

“Vi bygger nytt hus i 2020 og det har vært helt genialt å engasjere Din Boligstylist i alle de vanskelige valgene som skal tas. Interiørkonsulenten forsto raskt mine ønsker om hvilke farger jeg likte og hvilken stil vi ønsket i det nye huset.
Jeg hadde store forventninger til hva de ville foreslå og synes resultatet er blitt super bra, og akkurat som forventet.
Jeg likte med en gang alle forslagene de kom med, både farge- og materialvalg til hele boligen, men også forslagene til baderom, kjøkken og vaskerom.

Vi er veldig fornøyd med hele prosessen - fra start til slutt.

Jeg kan helt klart anbefale Din Boligstylist til andre som skal bygge hus eller pusse opp.“

“Vi har brukt DinBoligStylist ved to anledninger i forbindelse med oppussing og innredning av enebolig. Vi har fått verdifulle råd som har gjort at vi nå er svært fornøyd med resultatet. Ved begge anledninger har hun truffet utrolig godt på stil, vært effektiv og grundig, til en fornuftig pris. Vi er svært fornøyd og kommer helt sikkert til å bruke Din Boligstylist igjen. Vel verd pengene og anbefales!”